Orkidéudstilling i Plantorama den 27.-28. september 2014


Som tidligere var det lykkedes at låne medlemmernes smukke planter til denne udstilling, som var arrangeret af DOK (Dansk Orchide Klub) til at foregå i Plantorama over hele landet.

Udstillingen var velbesøgt af både medlemmer og andre interesserede; dog ikke som andre år, hvilket nok skyldtes flere andre events i Odense disse dage, bl.a. HCA Marathon løbet.


Her er et par billeder af opbygningen og præsentationen af standen:Orkidéudstilling hos Enoflora i Søhus den 8. og 9. marts 2014


Af Anette og Erik Brejninge Andersen, OKF

Hans Juul Jensen fra klubben bor i nærheden af Enoflora og besøger ofte blomstergrossisten Erik Nielsen der, hvor vi tidligere har udstillet, og hvor der også er detailsalg, og Hans fik en aftale i stand om endnu en udstilling.

En lille gruppe fra klubben bakkede op omkring Hans for at lave en udstilling i weekenden den 8. og 9. marts. Vi holdt et hyggeligt møde for at aftale udstillingens opbygning, og Hans havde et møde med OKF om klubbens opbakning.

Da rammerne var fastlagt
, kunne Hans og få andre stille rammerne for udstillingen op fredag aften, og vi mødte alle med ca. 75 planter lørdag morgen. Halvanden time senere var udstillingen klar til, at kunderne kunne se vores udstilling og blive inspireret til at købe af de planter, der var til salg, herunder Cattleya alliance hybrider, Cymbidium, Dendrobium, Paphiopedilum hybrider samt store og små Phalaenopsis.

Der
kom over 650 besøgende hos Enoflora i weekenden, heraf flere end 40 klubmedlemmer, så vi havde nok at gøre med at snakke orkidéer.

Vi fortalte også om vore klubaktiviteter, og flere viste interesse for at møde op på vores faste mødested, Fangel kro.

Da vi pakkede sammen var vi enige om
, at det var ulejligheden værd at præsentere vor orkidéhobby for publikum.


..................................................................................................................................

 

Billeder fra klubbens tur i november 2013 med besøg hos
Röllke, Schwerte og Karge
 
Hos Röllke
Hos Röllke

Röllkes planter

Hos Schwerte

Schwertes planter

Kaffe hos Karge

Karges planter

 

................................................................................